divendres, 18 de juny del 2010

Transport a Castellnou

Sa Festixedda la farem a la casa de colònies Dom Bosco [web].
Aquesta ocupa les cases del nucli antic de Castellnou de Bages [mapa].


Mostra un mapa més gran

Com arribar en TRANSPORT PÚBLIC
Podeu venir en transport públic (bus)  fins a Manresa ("Estació d'Autobusos") i allà us vindrem a buscar en furgoneta (aviseu-nos abans!!!).

Com arribar en VEHICLE PARTICULAR

Des d'Andorra aneu fins a Solsona i continueu direcció Manresa. Després de Callús seguiu els indicadors per arribar a Santpedor. (Mireu més avall com continuar de Santpedor a Castellnou).

Mostra un mapa més gran

Des de Lleida agafeu l'Eix Transversal direcció Manresa i Girona. A l'alçada de Manresa seguiu els indicadors per arribar a Santpedor. (Mireu més avall com continuar de Santpedor a Castellnou).

Mostra un mapa més gran

Des de l'Aeroport de Girona agafeu l'Eix Transversal direcció Manresa i Lleida. A l'alçada de Manresa seguiu els indicadors per arribar a Santpedor. (Mireu més avall com continuar de Santpedor a Castellnou).

Mostra un mapa més gran

Des de Barcelona aneu direcció Terrassa-Manresa-Berga (carretera C58). A l'alçada de Manresa seguiu els indicadors per arribar a Santpedor. (Mireu més avall com continuar de Santpedor a Castellnou).

Mostra un mapa més gran

Dins del poble de Santpedor, seguiu els indicadors per anar a Castellnou de Bages. (No són gaire evidents, i cal passar per dins del poble, que és com un laberint!)
Un cop a la carretera de Castellnou, passareu per primer per la urbanització El Serrat, i després només cal que seguiu els indicadors "Ajuntament - Nucli antic". El nucli antic de Castellnou és a uns 8 km de Santpedor.

GPS: 41.834987, 1.836942

Pel camí esperem que vegeu algun indicador de Sa Festixedda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada